U wilt snel in kunnen spelen op de wensen van uw afnemers of trends in de markt. Dat vraagt om het vermogen om snel nieuwe producten te ontwikkelen of aanpassingen in uw huidige landschap door te voeren. Is uw ontwikkelteam opgewassen tegen deze taak? Koppelen uw mensen snelheid aan kwaliteit en veiligheid. De Development Scan van Tempioneer geeft antwoord op deze vraag en brengt uw verbetermogelijkheden in kaart.  

Praktische scan

  Voor organisaties die hun ontwikkeltraject willen versnellen, heeft Tempioneer een praktische Development Scan ontworpen. Deze scan brengt uw huidige ontwikkelstrategie nauwgezet in kaart. Op basis van deze scan kunnen wij vervolgens concrete verbetervoorstellen doen die u helpen bij het optimaliseren van uw ontwikkelproces. Die verbetervoorstellen kunnen betrekking hebben op de toegepaste technologie, de methodologie, de samenstelling van uw team en de aansturing ervan.  

Thuis in development

  Tempioneer beschikt over diepgaande expertise op het gebied van SAP development. Wij weten als geen ander hoe ontwikkelprocessen verlopen en waar de bottelnecks zitten. Ook hebben wij een goed beeld van tools die u kunnen helpen bij het versnellen van om uw ontwikkelprocessen te versnellen, uiteraard mét behoud van kwaliteit. Wanneer u daar prijs op stelt, trainen wij uw team of coachen wij uw mensen. Desgewenst versterken wij uw ontwikkelteam of nemen wij de aansturing van uw mensen gedurende een afgebakende periode voor onze rekening.  

Bewezen succesvol

  Tempioneer heeft de Development Scan bij diverse klanten al succesvol toegepast. Bij deze klanten is de ontwikkeltijd van nieuwe toepassingen substantieel afgenomen. Met Tempioneer levert uw ontwikkelteam sneller betere projecten op. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op dit vlak? Neem dan contact met ons op. Meer weten over tempioneer. Neem contact op of stuur een email naar info@tempioneer.com