Development on Demand

Wilt u een specifiek product ontwikkelen op basis van SAP? Maak dan kennis met Development OnDemand van Tempioneer!

Read More

Op zoek naar Ontwikkelaars

Kom werken voor een top bedrijf....

Read More

SAP Development Scan

Werkt uw ontwikkelstraat optimaal

Read More

Moving your business forward

Laat uw ontwikkelstraat u niet vertragen...

Read More

Development on Demand

Wilt u een specifiek product ontwikkelen op basis van SAP? Maak dan kennis met Development OnDemand van Tempioneer! De experts van Tempioneer ontwikkelen producten die naadloos integreren met SAP en volledig tegemoetkomten aan uw specifieke wensen en eisen.

Snel en goed

De ontwikkelaars van Tempioneer werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en zijn SAP gecertificeerd. Wij maken gebruik van unieke tools om het ontwikkelproces te versnellen. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit én snelheid tegen een uiterst overzichtelijke investering.

Standard, Shared of Outsourced

Het ontwikkelen van apps of software op basis van SAP vraagt om investeringen waar u mogelijk het budget (nog) niet voor heeft. Wij vinden dat uw budget échte IT-innovatie en niet in de weg mag staan. Daarom ontwikkelen wij producten volgens drie modellen:
Investering en opbrengsten zijn volledig voor de klant. Dit model is bij uitstek geschikt voor grote organisaties die optimaal willen profiteren van de technische kennis van Tempioneer.
De gezamenlijke startinvestering, en opbrengsten worden gedeeld. Dit model is zeer geschikt voor ambitieuze organisaties die ondanks beperkte investeringsmogelijkheden tóch willen innoveren.
Bij deze vorm van ontwikkeling wordt uw product volledig door en op kosten van Tempioneer ontwikkeld. Eventuele opbrengsten komen ten goede aan Tempioneer. Deze aanpak is ideaal voor ambitieuze bedrijven die wél willen innoveren maar daar op dit moment geen budget voor hebben.
Klik hier voor een gedetailleerd overzicht. Meer weten over het ontwikkelen van producten bij Tempioneer? Neem contact op of stuur een email naar productdevelopment@tempioneer.com