Tempioneer beschikt over diepgaande SAP ontwikkel-expertise. Wij zijn als geen ander thuis in ontwikkelstrategie├źn, Superior Development, Test-Driven Development en productontwikkeling.

User Experience

Tempioneer heeft diepgaande ervaring met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces.

Test -Driven Development

De kwaliteit van ontwikkelprocessen hangt nauw samen met de kwaliteit van het testproces. Tempioneer helpt organisaties bij het optimaliseren van development processen door Test Driven Development centraal te stellen door het een primair en integraal onderdeel van de ontwikkelflow te maken.

Ontwikkel-optimalisatie

Tempioneer helpt organisaties om sneller betere software te ontwikkelen. Daartoe kunnen we onder meer bouwen op diepgaande ervaring op het gebied van ABAP OO. Ook helpen wij bedrijven om hun ontwikkelteams sterker te maken, bijvoorbeeld door coaching, training en praktische ondersteuning op de werkvloer.

Design Thinking

Het oplossen van zakelijke uitdagingen door het toepassen van technieken uit de creatieve sector. Dat is, heel kernachtig, de kern van Design Thinking. Net als SAP heeft Tempioneer deze methodiek van harte omarmd. Waar mogelijk helpen wij organisaties om af en toe met de bril van een designer naar hun problemen en de problemen van hun gebruikers te kijken. Meer weten over tempioneer. Neem contact op of stuur een email naar info@tempioneer.com