Dit is Tempioneer Tempioneer is een jonge, ambitieuze organisatie die bedrijven helpt bij het stroomlijnen en versnellen van hun ontwikkelprocessen. Bij Tempioneer werken gedreven experts die SAP eten, drinken en ademen. Bij al onze projecten staan twee thema’s centraal: tempo en pionieren.

Het SAP landschap is permanent in ontwikkeling. IT-afdelingen staan dan ook voor de constante uitdaging hun SAP landschap in topvorm te houden. Daarnaast moeten ze inspelen op de wensen van de business. Dat vraagt om nieuwe, innovatieve producten die naadloos in het SAP landschap passen en bij voorkeur mórgen al gebruiksklaar zijn. Dat kan soms uitdagend zijn.

Tempioneer is er voor organisaties die sneller en beter willen ontwikkelen. Wij ondersteunen onze klanten enerzijds bij het inrichten en optimaliseren van hun ontwikkelprocessen en –teams. Daarnaast helpen wij organisaties om veel sneller nieuwe producten te ontwikkelen.

Wij zijn als geen ander thuis in ontwikkelstrategieën, Superior Development, Test-Driven Development en productontwikkeling. Het werk van Tempioneer kenmerkt zich door tempo, kwaliteit en diepgaande aandacht voor de eindgebruiker. Daarnaast zoeken we graag de grenzen op van de technische mogelijkheden. Om er vervolgens overheen te gaan.

Tempioneer levert méér dan consultancy. Wij ontwikkelen ook eigen templates en oplossingen. Door zelf te ontwikkelen, verbreden wij onze kennis. Bovendien dagen wij onszelf constant uit om de laatste ontwikkelingen nauwgezet in de gaten te houden en nieuwe wegen te verkennen.Tempioneer B.V. is gevestigd in Rotterdam.
Meer weten over tempioneer. Neem contact op of stuur een email naar info@tempioneer.com